Izrada web stranica

Od 2006. godine pomažemo tvrtkama i privatnim korisnicima da se kvalitetnije prezentiraju online. Dizajniramo i izrađujemo atraktivne internet stranice uz mogućnost da nad istim imaju potpunu kontrolu izmjene sadržaja.

Izrada web stranica / Hosting / Zakup domena

Izrada web stranica

Bilo da se radi o internet stranicama tvrtke, ugostiteljskog ili objekta za iznajmljivanje u turizmu, pomoći ćemo realizirati Vaše ideje. Domino isporučuje originalan dizajn na temelju vaših ideja, prijedloga, vizualnog identiteta i logotipa! Svakom je posjetitelju presudan prvi dojam internet stranice, zato je originalan i vizualno privlačan izgled nama na prvom mjestu.

Prilagodljivi (responsiv) dizajn

Responsive web dizajn omogućava prilagodljiv prikaz web stranica na svim uređajima (desktop, tablet, mobilnim telefoni…), odnosno da se web stranica prilagođava dimenzijama i rezoluciji ekrana bez gubitka kvalitete i preglednosti.

Registracija domene

Svim svojim korisnicima omogućavamo registraciju domena putem platforme shopcentar.hr za gotovo sve ekstenzije domena (.com, .net, .eu i slično).

Hosting

Smještaj vaših stranica u sigurnim je rukama. Sve internet stranice smještaju se na naše brze i nadasve sigurne servere.

Od ideje do realizacije

Osim izrade internet stranica pružamo usluge osmišljavanja vizualnog identiteta i online marketinga (web, Facebook, YouTube).

Saznaj više o grafičkoj pripremi i oblikovanju →